Piompun koti

Piompun koti

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

UUTUUS Arabialta: Sosuli Muumimuki :)

Olipa iloinen ylläri kun lueskelin paikallista sanomalehteä!
Arabian kevään muumiuutuudet hurmaavat. Valikoimaan viime vuonna tullut nappeja keräilevä Hosuli saa rinnallensa Sosulin. Hosuli ja Sosuli hosuivat naimisiin etuajassa. Pari ennätti rakastua niin nopeasti, ettei ehtinyt edes omiin häihinsä, kun olivat jo naimisissa. Kuten Sosulin piirteistä voi arvata, lemmenparin lapsi on Muumilaakson vipeltäjä Nipsu.
Hosuli nappeineen ;)

Uutuutena myös nämä Hosuli & Sosuli lusikat.
Välillä sitä toivoo, ettei uusia mukeja tulisi niin usein myyntiin. Kun ne kaikki on kumminkin hommattava, minkäs teet kun keräilyn on aloittanut niin eihän sitä pysty lopettamaan ;) Etenkin nuo kausimukit joita tulee aina kesällä ja talvella. Viime vuonna oli Muumien 65v. juhlavuosi niin tuli lisäksi se iltapurjehdus muki. Ja kun mä oon päättänyt hankkia näitä mukeja aina kaksin kappalein. Mitä nyt tuota hiihtokilpailu mukia tuli ostettua neljä, ihan sen tähden, että haluan käyttöön niistä 2. Kun enhän mä raaski käyttää niitä mitä ei enää kaupasta saa. Hulluahan tää on mutta olkoon :) Tykkään valkoisesta talvimukista ja se valkoinen teema kuulema jatkuu tulevina vuosina. Saan sitten talvi käyttöön ne mukit.

Välillä mulla on pois silmistä moiset mukit ;) Kaapin perukoille vaan ja ihan tavis valkoiset&keltaiset teemamukit käytössä. Sitten vähän ajan kuluttua on kiva kaivaa ne iki-ihanat Muumit esiin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistäsi :)