Piompun koti

Piompun koti

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Terassi lehden antia: kalusteita, pihaa, leikkimökkiä....

Ostin tänään uuden Terassi lehden. Siinä oli paljon kivoja pihoja, terasseja, kalusteita jne. Esittelyssä oli Kokkolan asuntomessujen kaikki pihat. Välillä tuli sellainen fiilis ettei noi oo tavalliselle kuolevaiselle tarkoitettuja juttuja ;) En meinaan ikinä maksais sellasia summia pihakalusteista/tekstiileistä mitä siellä esiteltiin. Hyvä kun sisälle raaskisin. Käyttöikä on kuitenkin rajallinen, Suomen sääolot ja siitepölyt yms. tekee tepposet. Uutta pihaa suunnittelevalle lehdessä on varmasti paljon kaikkea hyödyllistä. Sain minäkin muutaman kivan idean ja olihan siellä yksi terassi, joka oli rakennettu ja sisustettu pienellä rahalla kierrätystä hyödyntäen. Kivaa, myös leikkimökistä oli juttua, joten saattaa meidänkin leikkimökki saada uuden ulottuvuuden....


Tää olis se väri minkä mä ottaisin jos polyrottinki kalusteet saisin ;)


Tykkään kun on kivissä erilaista pintaa!
Tässä oli rakennettu kiinteä "sohva" terassille tyynyineen. Tossa olis leppoisa lököillä.Kiinteä sohva-boxi minkä sisään sais kaikki pehmusteet säältä suojaan. Tän pitäis olla tarpeeksi syvä ja paksu patja, olis sellainen mukava illanvietto paikka. Matala pöytä ja pari lepotuolia vastapäätä. (Yllä olevia polyrottinki kalusteita siis).
Esittelyssä oli myös leikkimökki. Terassi on hulppean kokoinen!Vaaleanpunaiset seinät niinku meilläkin :) Ai että on hempee.
Tässäpä tässä, pikku parvi olis meidänkin mökkiin tervetullut. Se kun on helppo tehdä ja tulee halvalla jämälaudoista & -maaleista.

Näihin suunnitelmiin :)


p.s Kaikki tämän postauksen kuvat on Terassi Nro 5, heinä-elokuu 2011 lehdestä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistäsi :)