Piompun koti

Piompun koti

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Mummon vanha arabian kannu ja...

...siitä se sitten lähti. Maalaa maailmasi ;) Joo mulla on ollu vuosikaudet jo mielessä, että haluan kannussa olevaa vihreää väriä johonkin. Joskus meinasin jopa kokonaisen seinän maalata sillä. Olen joskus käyttänyt paljon värejä ja nyttemmin on ollut sellaista hillittyä vaaleeta vaan. Mulle iski joku inspis, että nyt on saatava väriä elämään. (En muuten ole koskaan tykännyt vihreästä väristä). No joo turkoosi ja minttu on kyllä ollut ok.

Käytiin yhtenä päivänä Pelastusarmeijan kirppiksellä viemässä pari pussillista tarpeettomaksi käyneitä tavaroita. Näin siellä valkoisia pinnatuoleja. En rekisteröinyt niitä silloin vielä, mutta yht´äkkiä mulla alko päässä surraa, että wautsi wau mähän haluun ne. En yhtään muistanut montako siellä oli, enkä katsonut hintaa tai tuolien kuntoa. Ei muuta kun mars mars katsomaan ja peukut pystyssä, että ne olisi vielä siellä.

JA SIELLÄHÄN NE OLI :)

2 kappaletta, valkoisia, kunto erittäin hyvä. Hinta 15e/kpl. Kaupat tuli!

Ei muuta kun toisen kirppiksen kautta maalikauppaan.

Paitsi, että mä mietin 100 kertaa... maalaan, en maalaa, maalaan, en maalaa, maalaan... Valkoisetkin oli kauniit, mutta mähän halusin väriä ja nyt edullisesti pienellä muutoksella sitä saisin.Mummon vanha maitokannu. Mummo oli käyttänyt tätä kastelukannuna ja sanonut äidilleni, että olisi kätevämpi sellainen muovi kannu. Oli sanonut, että vie mennessäs tuo vanha. Sitten äitini oli heittämässä sitä roskiin mökillä kun siinä oli ollut munkkirasva. Voi hyvänen aika!!! Onneks mä pääsin väliin pelastamaan tän ihanan arteen :)Tässäpä tässä pinnatuolit. Kuten näkyy, erittäin siistit. Ehkä liiankin siistit tuunattavaksi, mutta minkäs teet ;)No niin ja sitten asiaan...Eka kerros vedetty ja täytyy kyllä sanoa, että tää Helmi kalustemaali peittoaa mennen tullen miranolit yms. Ihanan ohutta vesiohenteista maalia, ei tahmeeta ollenkaan. Olen joskus aiemmin maalannut jotain kalusteita en niin hyvällä menestyksellä, suoraan sanottuna yhtä tuskaa ;))) Voisin harkita tälläisella maalilla tuunaavani enemmänkin kaikkea kivaa.
Maalasin myös yhden kehyksen. Tätini on ikuistanut kun syötän Napua Napun 1v. synttäreillä. Nii ja Teemuhan on masussa ja putkahtaa 3 kk kuluttua . . .Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Nyt vielä mietin maalaanko toisen tuolin tällä maalilla tai toisen värisellä vai jätänkö sen valkoiseksi. Aika näyttää. Ehkä maalaan sen vaaleanpunaiseksi heh!
Sävy on lehdykän vaaleimmasta osasta otettu. Mietin pitkään, että onko tää kumminkin liian vaalea / väritön, mutta ei se kyllä vaaleaa seinää ja kalusteita vasten ole. Maali on siis Tikkurilan Helmi kalustemaali, sävy: TVT H443.

Pieni pala unelmaa toteutettu :)

2 kommenttia:

  1. oTIN SÄVYN ylös, aivan ihana tuoli, mistä olet tuolin hankkinut vai onko jokin perinstöesine. TOsi hyvin sopiii valkoisen kanssa!! vau! kivat sivut muutenkin, tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista :) Tuoli on kirppikseltä ostettu, tykkään itsekin tuosta sävystä. Välillä kirppiksellä on pinnatuoleja tosi halvalla, ostin 4e/kpl ihan hyvä kuntoisia. Nitä on kiva maalailla.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)