Piompun koti

Piompun koti

perjantai 12. elokuuta 2011

Neulojan kiva löytö ja arvatkaas kuka tuli kylään?


Löysin kirppikseltä ihanat neulepuikot ja puisen kotelon missä on viivotin kannessa. Eikä ollut hinnalla pilattu, puikot oli erikseen hinnoiteltu ja ne tuli maksamaan 9e, kotelo tuli kaupan päälle. Ennestään kyllä löytyy josjonkin kokoista puikkoa, mutta oli tässä mukana yhdet suuret kokoa 13, nuo ihanat turkoosit.

Kaivoin lankavarastoani ja aloin virkkaamaan sellaista sekalaista seurakuntaa jämälangoista. Mulla on samaan aikaan menossa toinen työ mikä on skarpimpi, tietyt värit tietyssä järjestyksessä. Sitä on helppo tehdä hämärässä kun ei oikein nää mitään ;) Tää sekametelisoppa tarvii vähän valoa, että näkee mikä väri mihinkäkin tulee tai no onko se nyt niin nöpönuukaa. Tästä tulee ehkä torkkupeitto. Samalla leikkimökin tyyny mallilla mennään.

Ja kuka se piipahti leikkimökkiin?

PEPPI :) Se löydettiin ja muuta pientä nukkekotiin.
Langat on vallannut säilytysboxin.


Pojan huone: Seinälle puinen auto 0,20e, vanha lego-koira 0,20e, puinen koira 0,20e, musta kissa 0,30e.

Peppi 0,40eNyt savustamaan lohta :P

Viikonloppuja!

2 kommenttia:

  1. Hihii. Mulla oli pienenä melko samannäköinen Peppi, vain sellainen iso versio. Ja tuo dublo-koira on myös tuttu lapsuudesta! :) Noita päävartaloisia elukoita ja ihmisiä oli liuta! Missähän varastoissa nekin.. Hyviä löytöjä! :)

    VastaaPoista
  2. Vanhat dublo-hahmot on aika kivoja. Nykyään ne on ihan eri näköisiä, enemmän ihmismäisiä. Ei jää mielikuvitukselle niin paljon tilaa ;) Toivottavasti vanhat arteesi on tallessa.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)