Piompun koti

Piompun koti

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kisun uusi mekko

Parisen viikkoa sitten kirppiskierrokselta ei löytynyt muuta kuin 0,70e maksava pikkuinen kissa. Kissa ei varmaan ole Sylvanian sarjaa, mutta hyvin samantyyppinen se on. Käsi oli irtoamaisillaan, jonka liimasin pikaliimalla. Napu leikki leluillaan innoissaan kun vauvakin oli taloon saapunut. Kissa paralta puuttui vieläkin vaatteet. Kysyin kumpi se on, tyttö vai poika? Vaikea arvata, että tyttöhän se tietenkin oli. Hamsteri tytön paras kaveri :)

Ei muuta kun tilkkulaatikolle ja tuumasta toimeen....Kisu parka ilman vaatteita.Tilkkulaatikosta löytyi palanen tildakangasta. Virkkasin reunapitsin ja niskanauhan muliinilangasta. Takana on tarrakiinnitys.


Bestikset :)Kynttilä somisteet on myös kirpparilöytö. Maalasin nuo vihreet kun ne oli aiemmin sellaset "tyhmän-vihreet". En tiedä mitä nää on, mutta monikäyttöiset ainakin. Toisella puolella on tuikulle paikka ja toisella puolella taas kynttilälle. Laitoin muutaman iittalan tuikun. Kiva ryhmänä, pareittain tai vaikka yksittäinkin.


Illan pimetessä on ihana poltella kynttilöitä. Syksy on nyt täällä, meidän kissa on oikea vuodenaikojen mittari. Se on parina päivänä viihtynyt sisällä, tulee nukkumaan sisälle. Sitä se ei koskaan tee kesällä, se nukkuu aina terassilla. Sitä oikein ottaa päähän, ravaa edestakas ja rutkuttaa. Ihan kun se kiukuttelis meille, kun on kylmä. Kylmyyteen on taas totuttava vaikka mikä olisi ;)


Leppoisaa Sunnuntaita!


Anne

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistäsi :)