Piompun koti

Piompun koti

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Vanhaa/Uutta Marimekkoa.

Ihan kamalaa vai kamalan ihanaa?


Hobby Hall:in kuvastosta bongattua.

Tätini lahjoitti unikkokankaan, joka oli palvellut lasten pussilakanana. Kangas on laadultaan paksua vanhaa kunnon marimekkoa, ompelin siitä 2 mekkoa. Mekot ompelin jo hyvän aikaa ennekuin tiesin, että marimekko oli ottanut uusintatuotantoon unikon tämän värisenä. Ihmettelin kun alkoi katukuvassa tupsahdella mekkoja siellä täällä. Unikko on aikas loppuun kulutettu kuosina, mutta tämä väritys vahvoine vastaväreineen on ainakin tosi retro.Ja kukas muistaa nää hauskat hammasmukit?

Mä lapsuuden lumoissa ihastelin näitä kirpparilla, niin lapset haluskin ne omiksi hammasmukeikseen. Ei ollut hinnalla pilatut, kun maksoivat vain 0,20e ja olivat ihan uudenveroiset.


Sunnuntain jatkoja....

Anne

5 kommenttia:

 1. tää unikkohomma on kinkkinen! toisaalta se on niin SO YESTERDAY mutta taas noi mekot on ihan mielettömän makeet!! eli siis mekot on kivat, mutta verhoiksi en pistäisi -olkoon se tulema tässä päätöksessä :D

  VastaaPoista
 2. Nuo mekkoset ovat ainakin ihanat! Erityisesti tykkään väristä. Miullakin oli aikoinaan aiemmassa kodissa lila/puna-sävyiset unikkoverhot makkarissa. Nyt olen unikkoon kuosina vähän kyllästynyt, mutta ei niitä poiskaan raaski heittää. Mietin vaan, että teenkö pussilakanat vai mitä niistä verhoista.

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan Marimekkoa mutta vihaan unikkoa. Mut noissa nuo värit kyllä toimii!!!

  VastaaPoista
 4. Nipsu: Joo niin mäkin oon ollut jo vuosia kyllästynyt. En kyllä laittaisi sisustustekstiileihin enää.

  Peppi: Hei mulla tuli kommentistasi mieleen, että meillä on kanssa sinisenä täyspitkät unikkoverhot. Se oli joskus niin in! En ole kans raaskinu niitä pois heittää. Ehkä ne on parinkymmenen vuoden päästä taas kuumaa kamaa. Heh! Epäilen kyllä vahvasti ;)

  Outi: Juu eikös olekin toimiva vastaväri parivaljakko :D

  VastaaPoista
 5. Oikein kivannäköisiä ompeluksia. Lapsilla söpöt.. itseni päälle en voisi kuvitella, kuin vain lakanoiden muodossa.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)