Piompun koti

Piompun koti

tiistai 8. marraskuuta 2011

Jouluinen nukkekoti.Kätevän messuilla Napu (ja äiti) Oli haltioissaan jouluisesta nukkekodista. Siellä oli jos jonkinmoista jouluista juttua askarreltu nukkekotia somistamaan. Harmi vaan kun mitään ei ollut myytävänä.

Pöytä oli katettu joululaatikoilla, kynttilöillä, kukkasilla. Nukkekotiin voi loihtia mistä vaan tarvikkeita, vain mielikuvitus on rajana. Kiva harrastus siinäkin mielessä, että askarteluvälineet ovat lähes ilmaisia, kierrätettyjä. Laatikot oli tehty pullonkorkkeihin taikataikinalla, Kynttiläaluset on tuikkujen alumiinia ja itse kynttilä tikkarista. Hyasintit oli tehty kastelemalla liimainen tikku pieniin helmiin, näin syntyi kukinto. Ruukkuun, joka oli muovinen nyörinpää oli kääräisty folioa ja lehdet olivat vihreää kreppipaperia.

Askartelun iloa!

Anne

4 kommenttia:

 1. Ihania! Meillä ei ole tarvinnut leikkiä koskaan nukkekodilla tai sisustella niitä, ei oo poikia sellaset kiinnostanut :)

  VastaaPoista
 2. Meillä tyttö on innostunut ja onhan niitä isojakin "leikkijöitä", harrastajia. Meillä ei oo niin nuukaa, että tarvis olla esineet esim. mittakaavassa, kunhan näyttää kivalta.

  Jospa sinä innostuisit, hih! ?

  VastaaPoista
 3. Voishan se olla hieno makuhuoneen nurkassa ;)

  VastaaPoista
 4. Oi,miten ihania! Ja edellinen postaus: sain juuri syntymäpäivälahjaksi tuollaisen keijun, aivan hurmaava! Ihanaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)