Piompun koti

Piompun koti

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Villasukkatehtaalla osa 3

Napun sukat oli jäänyt pieneksi, sattui löytymään lankakerän loppu punaista lankaa niin päätin jatkaa niitten elämää. Purin sukan kärkikavennuksen ja neuloin sukan suuremmaksi. Aloitin myös hieman suurempi töisen korjausurakn. Mulla on Niinalta jääneet sukat joita olen 8 vuotta käyttänyt ja viime talvena ne meni aivan puhki. Sukat kannattaisi parsia jo siinä vaiheessa kun ei ole liian myöhäistä. Näillä sukilla on niin paljon tunnearvoa, että parsin ne vaikka hullulta tuntuukin. Jäljittelin silmukoita parsinlangalla ja reiän kohdalle jouduin neulomaan uutta neulosta. Nuhjuisethan ne on ja uusiakin on, mutta onhan niissä erilainen tunnelma ja arvo kun Niina on niillä tepastellut.
Sukka nyt ja ennen.Sukkaunelmista totta :)

Ja nyt on vauhdilla tulossa Ukille sukat Joulupukin pakettiin!


Anne

6 kommenttia:

 1. Helpolla pääsee kun jatkaa vanhoja sukkia. Ajattelin säästää kukkaketolankaa niin tarvittaessa jatkan niitä ens talvena.

  VastaaPoista
 2. Wau!!! Multa jäis toi tekemättä, kun en osaa alkuunkaan kutoa sukkia :)
  Kadehdittava taito!

  VastaaPoista
 3. Marru, osaat tehdä kauniita käsitöitä, virkata jne. Uskoisin, että kun joku näyttäisi miten sukka tehdään niin ihan varmasti osaisit. Netissäkin on hyviä ohjeita vaihe vaiheelta. Ei ole vaikeeta ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Marianne-sukat!
  Sä sitten Anne olet taitava flikka. Mä en osaa edes virkata.

  VastaaPoista
 5. Nuo Marianne-sukat ei ole mun tekemät. Ne on kaverini antanut kun jäivät hänen tytölle pieniksi. Minä sitten vaan vähän suurensin niitä ;) Toden totta, Marianne karkkihan niistä tulee mieleen :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)