Piompun koti

Piompun koti

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluaatto :)

Aatonaattona paisteltiin kinkkua, leivottiin pipareita ja torttuja, koristeltiin kuusi ja illalla otettiin ihan rennosti. Siinä soffalla makoillessa huomattiin, että taivaalta alkoi sadella lunta. Meillä täällä oli ihan mustaa ja olin jo latautunut mustaan jouluun. Kun maa peittyi valkeaan oli Joulufiilis huipussaan :)

Aattona rento meininki jatkui ja lapsetkin malttoivat yllättävän hyvin odottaa sitä kuuluisaa Joulupukkia ;) Eivät olleet oikeestaan yhtään pistoksissa, paitsi jouluruokailun jälkeen kun olimme kertoneet, että saattaapi pukki oveen kolkutella, kun ollaan syöty. Sieltähän se sitten tulla tupsahti lahjasäkin kanssa. Loppuilta menikin lahjojen kanssa touhutessa. Napu ja (äiti) oli oikein oikein innoissaan pukin tuomasta stanssikoneesta. Ei meinattu malttaa lopettaa askartelua, niin kiva uusi laite on. Helppoa ja hauskaa!

Näin kaunis lumipeite ♥ Hetki aiemmin olin laittanut lyhtyyn kynttilän valoa tuomaan, kun oli niin mustaa ja pimeetä.


Huonekalujakin venkslattiin, että saatiin kuusi oikealle paikalle.
Mietin hetken, että mihin laittaisn hyasintit? Arabian kuppeihinpa tietysti :)
Napun ja mun ekat korttikokeilut uudella koneella.
Rauhallista ja mukavaa Joulupäivää sinulle joka piipahdit!


Anne

5 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Piomppulaan!
  Onnekkaat peijakkaat saitte lunta, me jouduttiin tyytymään mustaan jouluun :(

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että saitte valkean joulun (terveisiä vesisateesta) ja
  Oikeen ihanaa joulupäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Täälläkin satoi aattona vettä, mutta pieni lumikerros onneksi jäi väriksi.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen kerta kun huomaan kenenkään maalanneen vanhan ompelukoneenjalan valkoiseksi. Todella kiva idea tuo maalaaminen, vähän persoonallisempi!

  VastaaPoista
 5. Jalka oli naapuriltani menossa kaatopaikkalle. Se oli ennen ruskea ja siinä oleva puinen kansi oli huonossa kunnossa. Kansi päätyi kaatikselle ja mä korjasin jalan parempaan talteen. Maalasin jalan ja hain iskun tehtaanmyymälästä lasikannen 15 eurolla.

  Meillä on myös koristeellisempi singeri, missä on kone tallessa. Siinä jalka on musta ja sitä en kyllä raaski tuunata. Haluan säilyttää sen alkuperäisenä.

  Kiitos kivasta kommentista :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)