Piompun koti

Piompun koti

lauantai 10. joulukuuta 2011

Pikapyrähdys Joulukylässä

Risusta Ruusun Tonttu.

Eilen oli sellainen lumimyräkkä, että tuloksena tuli paljon lunta. Tänään aamulla olikin sitten jo toisin, sateenvarjo- sekä kumisaapaskeli. Lähdettiin intopiukeena Lahden torille Joulukylään. Sitä onkin odotettu, aivan mahtavaa! Tässä kaupungissa tapahtuu kerrankin jotain kivaa ja hyvää.

Tosiaan sateenvarjo tajuttiin lähtiessä napata mukaan, mutta kengät oli väärä valinta. Kadut lainehti vedestä ja valtavia vesipasseja oli siellä täällä. Meillä kastui jalat sukkia myöten. Ei ehditty torilla katselemaan kuin hetki, käynti oli kuitenkin antoisa :) Pari käsityöläistuttua oli ihanien tuotteidensa kanssa yhdessä mökissä, oikeestaan ainoassa mökissä johon pystyimme jäämään vähäksi aikaa. Pelkäsin, että Napu tulee kipeeksi, kun just viikolla oli pientä lämpöä.

Niin, niihin ihaniin ostoksiin! Toinen oli Lasitaiteilija Päivi Ilenin kierrätysmateriaalista tekemä rintakoru ja toiset  2 ostosta on Risusta Ruusuun käsialaa, huovutettuja ihanuuksia ♥


Pikkuisia mökkejä Joulukylässä.
Päivi Ilen: Rintakoru kierrätysmateriaalista ja Risusta Ruusuun: keiju-enkeli ♥

Päivi Ilen: Rintakoru ja Risusta Ruusuun sydän rintaneula. Ihana myös hatussa tai huivissa.

Ihan mieletön ♥ p.s Niina olisi täyttänyt tänään 35 vuotta, olkoon tämä muisto Keiju-enkelistäni :`)

Kukka-keiju ♥

Tadaa :D Jotkut vähän intoutu huovuttamaan! Vanha huopapussi esiin ja eikun kokeilemaan!

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen itse huovuttanut. Lapset ovat kokeilleet päiväkodissa ja koulussa, Napulta tulikin hyviä vinkkejä ;) Oonhan mäkin aikanaan käynyt oikein kurssit ja kaikki, joitain tekeleitäkin on, mutta miten sitä ihminen unohtaa... Olipas meinaan aika haastavaa :)

Osasin arvostaa tänään ostamaani keijua, mutta nyt vieläkin enemmän. Siinä on ihan mieletön työ ja paljon työvaiheita. Pitää vielä olla malttia odottaa, että osat kuivuu. Sitten joskus pääsee ompeluhommiin. Saas nähdä mitä meidän kokeiluista syntyy???

Ja hei Joulukylä Lahden torilla aukesi tänään ja on Jouluun asti auki. Kannattaa piipahtaa kauempaakin, varmasti löytyy pukinkonttiin ihania aitoja rakkaudella käsintehtyjä lahjoja. Mä lähden vielä ostoksille paremmalla onnella, joko parempi sää tai paremmat vermeet päälle. Sitten ihan ajan kanssa kurkin kyllä jok`ikisen mökin ;)

                                                 Leppoisaa Lauantai-iltaa sinulle, joka piipahdit!


                                                                                  Anne

2 kommenttia:

  1. Todellakin suloisia keijuja <3
    Nyt jään innolla odottelemaan teidän huovutuksia :)
    Ihanaa 3.adventtia!

    VastaaPoista
  2. Niin minustakin ♥ Sinulle myös mukavaa Sunnuntaita!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)