Piompun koti

Piompun koti

torstai 12. tammikuuta 2012

"Joululahja" saapui Muumimukien joukkoon!

Tänään se tapahtui, posti kuljetti luokseni pitkään haaveissani olleen Joulu 2004 Muumimukin! Mä näin kuvan silmissäni, kuinka näitä mukeja oli vinot pinot kaupan hyllyllä ja mä tyhmä ajattelin silloin, etten halua noita Joulumukeja ollenkaan. Kylläpäs on mieli muuttunut! Sain joululahjaksi vähän kahisevaa, joka nimenomaan piti käyttää minuun itseeni. Eikös olekin tylsää ;) Silloin mä päätin, että nyt on aika tämän mukin tulla kotiin :)))

Tämä postikortti on tuonut iloa vitriinissä tähän asti mukin korvikkeena.

Siinä se nyt on ♥

Ja muki toiselta puolelta.

Ja omalla paikalla vitriinissä :)


Muumimaailmassa on kai Joulu ainiaan!

Anne

5 kommenttia:

 1. ON SE HIANO!
  Sulla on upee kokoelma :D
  Mä olen haaveillu siitä ruskeasta Nipsusta, no eilen näin sen kirppiksellä 45 eurolla, mutten raskinu ostaa... olis varmaan pitäny kun huuto.netissä se huitelee jo 80 egessä.

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin ihana! Olis kannattanut Nipsun ottaa Nipsu kotiin ;) Käy ihmeessä hakemassa jos se vaikka vielä sinua siellä odottaisi. Hinta vaan nousee ja nousee.

  VastaaPoista
 3. Tuo muki on niin kaunis! :) Myös moni muu noista vähän vanhemmista joulumukeista. Uusista en oikein edes tykkää, mutta on vain ollu pakko ostaa ne periaatteesta..

  En muuten tienny, ettei ruskeaa Nipsua enää valmisteta! Meillä on se joka päivä käytössä, pitää yrittää olla särkemättä.. :D

  VastaaPoista
 4. Ruskea nipsu on ollut jo muutaman vuoden pois tuotannosta. Se oli vissiin niin ruma, että tilalle tuli turkoosi Nipsu ;) Mukin hinta on yht`äkkiä pompsahtanut taivaisiin. Saara juohan tästä lähtien vakain käsin Nipsu mukista, hintaa näyttää olevan n. 80euroa sillä!

  VastaaPoista
 5. Mie en tota joulumukia edes muistanut. Kaunis on!
  Ruskeasta Nipsusta, niin se on miun kestosuosikki. Turkoosin mukin turkoosista en tykkää, Nipsusta kylläkin... :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)