Piompun koti

Piompun koti

perjantai 13. tammikuuta 2012

Mymmelin äiti -ja Primadonnan hevonen mukit ♥

Jee, nyt löysin parempia kuvia kevään Muumimuki uutuuksista! Aiemmin ajattelin, että en välttämättä tykkää PikkuMyyn-äiti mukin värimaailmasta, mutta onhan se sittenkin aika ihana. Huomattavasti raikkaampi kuin mitä aiempi kuva antoi ymmärtää ;)

Tässä vielä Arabialta viestiä mukien julkaisuun liittyen;

Mukien toimitukset alkavat kaikille jälleenmyyjille samaan aikaan; Mymmelin äiti -mukin toimitukset alkavat varastostamme 1.3. ja Primadonnan hevonen -mukin 16.4. alkaen. Eli tätä aikaisemmin kyseisiä mukeja ei ole mahdollista saada mitään kautta. Arabia tiedottaa uutuuksista perinteisesti juuri ennen niiden toimitusten alkua. Olemme todenneet, että aikaisempi tiedottaminen lähinnä lisää ennenaikaisten kyselyjen määrää. Mukien lisäksi muitakin muumiuutuuksia on tulossa, tiedot niistä tulevat kyllä aikanaan sivuillemme.Nää on kyllä oikein pirteitä uutuuksia ♥

p.s Mä oon kuullut hurjan tarinan tuosta PikkuMyyn äidistä. Tarina kertoo, että hän on ilotyttö ja lapsia on niin paljon, ettei hän itsekään muista kuinka monta niitä on, saati sitten lapsien isiä ;) Kaikki on mahdollista, käsittelihän Tove muumeissa paljon aikakausien asioita sodista politiikkaan. Ja senhän te kai jo tiesittekin, että Mymmeli on PikkuMyyn isosisko ja Nuuskamuikkunen Isoveli! Niin ja ne muut sisarukset, niitähän riittää, niinkuin mukin kuvasta voi todeta.

Anne

15 kommenttia:

 1. SIIS MITÄ?
  Nuuskamuikkunen Myyn isoveli??
  Tuo primadonnan hevonen -muki on mulle tosi mieluinen, ihanat värit!

  VastaaPoista
 2. Ihania on, molemmat. Pakko saada-listalle siis.

  VastaaPoista
 3. Tuon mukin kuva kyllä tukee tuota kuulemaasi tarinaa -hih.
  Tuo turkoosi on miusta kivan kirkas ja kauniimpi kuin esim siinä Nipsussa,..

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Apua, aivan ihania mukeja! Het jätti sydän lyönnin väliin kun tajusin että mun on saatava nuo molemmat. :)

  VastaaPoista
 5. Hui, nuuskis onkin veli? Auts. Ko yhessä jaksossa Pikku-Myy ehottaa Nuuskikselle että jos ne rupeis kanssa styylaa :o

  VastaaPoista
 6. Outi, niinhän se Pikku-Myy ehdottaa. Eivät varmaan itsekkään tiedä, että ovat sisaruksia :)

  Ihania ovat kummatkin, etenkin Primadonnan hevonen!

  VastaaPoista
 7. Muikkunen on itse asiassa Myyn pikkuveli(puoli), sillä Janssonin Muumipapan urotöissä Myy on jo syntynyt, ennen kuin Nuuskamuikkusesta on vielä tietoakaan. Nuuskamuikkusen isähän on Juksu, joka ihastuu kirjassa Mymmeliin. Myyn isästä ei sen sijaan ole tietoa.
  t. Muumispesialisti

  VastaaPoista
 8. Juu mulla ei ollut tietoa sen kummemmin kun, että on veli ja ajattelin, että ISOveli kun on isompi. Toisaalta onhan mullakin pikku-veljiä vaikka mä ISOsisko oon mini niihin verrattuna ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan aivan ihanat uutuusmukit! ♥ Eilen kävin juuri Stokkalta hakemassa yhden uutuuden, Hurraa-Muumimukin. Kyseinen muki on niiin kaunis! ♥

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan ihania nämä uutukaiset! Toivottavasti ei haittaa, että kopsasin kuvat? Laitan kyllä linkin, mistä ovat peräisin :)

  VastaaPoista
 11. Noora: Mullakaan ei vielä Hurraa mukia ole, nyt se olisi tosiaan tämän kuukauden Stokkalla tarjouksessa 19,90. Täytynee kädä ostoksilla :)

  Mimosa: Ei haittaa, että kopsailit. Itsekin olen nämä netin syövereistä löytänyt.

  Kesämukia odotan kovasti!

  VastaaPoista
 12. Mymmelin äiti-muki ja kulho ainakin jo 24.2.2012 myynnissä Ruotsin puolella Muminmuggar.se osoitteessa...... Ovat näköjään ottaneet ennakkolähdön myynnissä.... =D

  VastaaPoista
 13. Joo ne kyllä myy niitä, mutta lähettävät vasta sitten kun muihinkin kauppoihin tulee. Arabialta on kerrottu, että mukia ei kukaan saa ennen aikojaan, vaan julkaisupäivä on kaikille sama.

  VastaaPoista
 14. Vinkkinä semmonen, että kannattaa liittyä Iittalan kanta-asiakkaaksi, jos Iittalan liike sattuu löytymään läheltä. Hurraa mukin hain helmikuun alennuskupongilla n.17 eurolla ja muutkin muumimukit tulee usein haettua noilla tarjouskupongeilla :) Taitaa käydä noi kupongit myös kakkoslaadun mukeihin.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)