Piompun koti

Piompun koti

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kastehelmi ja grapponia "helmi"


Voe tokkiinsa mitä cittari on keksinyt, laittaa nyt kastehelmi lautasia ja kivituikkuja keräilykamppikseen. Kirkkaita tuikkuja löytyy enemmän kun laki sallii. On meinaan tullut ostettua pyykinpesuainetta ja konetiskitabletteja, kun on ollut kivituikkuja kylkiäisenä. Vihreät tuikut olen antanut eteenpäin. Näistä voisin haluta pari lilaa kivituikkua.Olen pikkuhiljaa kerännyt Grapponia sarjaa kirkkaana. Hinnat näissä huitelee pilvissä, joten keräily on sellaista ikuisuusprojektia. Jos satun kohdalle, että edullisesti saa niin olen ostanut. Kulhoja alkaa olemaan jo hyvät pinot, mutta lautasia on vain muutama. Kastehelmi lautasethan mätsäis aika hyvin näitten kanssa. Eihän se sama ole, mutta sinne päin. Keräilymerkeillä saisi aika edullisesti, laitetaan harkintaan.Muumi käärepaperi on aika ihanaa, tietty ilman tota stockmann tekstiä olisi parempi.

Astia -ja Muumi-intoilija raahautuu työmaalle, mutta toivottelee
leppoisaa lauantaita :)

Anne

6 kommenttia:

 1. Nipsun blogista tänne eksyin. Löysin syksyllä Lempäälän kirppikseltä kirkkaan Grapponian tarjoilukulhon 8e. Juu - ostin! Mulla on noita jälkiruokakulhoja keltasena. Ei kovin nätit, mut isännän mukana tulivat.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun jollain on kärsivällisyyttä tohon keräilyyn (tolla pitkällä kaavalla)! Mulla sitä ei ole ja kalliilla ei raski ostaa, joten eihän mulla olekaan mitään ihania astioita ;))
  Mukavaa työpäivää!

  VastaaPoista
 3. Jenni: Kiva kun eksyit :) Keltaisethan on ihan raikkaat. Meillä on keltaista teemaa. Muualla ei ole keltaista missään, mutta jotenkin sarjoissa tykkään. Ja ne käy hyvin yhteen paratiisi sarjan kanssa, sitäkin on vihdoinkin kertynyt ;)

  Marru: Aika kalliita jotkut sarjat ovat, mutta pikkuhiljaa täydentäen ja yhdistelemällä toisiinsa niillä pääsee kattamaan.

  VastaaPoista
 4. Heh tuo Jennille suunnattu kommentti on ihan höhlä. Puhelimella tässä näppäiilen ja tää muuntaa sanat ihan vääräksi. Siis muualla ei ole keltaista kuin astioissa piti kirjoittaa.

  VastaaPoista
 5. Meijän mummolan laseja! :D Oonpa ollu tietämätön tuosta sarjasta.. En todellakaan tiennyt, että ne on jotain laadukkaampaakin tavaraa! :) Arvostus nousi heti! :D Ja noita laseja kun mietin, niin ne on kyllä uskomattoman kestäviä, sellaista paksumpaa lasia, mitä ei enää kukaan valmista! :/

  VastaaPoista
 6. Upeita Riihimäen lasin astioita, jotka on Nanny Still:in käsialaa. Mummolahan näistä tulee mieleen, erittäin kauniita! Pienet lasit on ihania :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)