Piompun koti

Piompun koti

torstai 29. maaliskuuta 2012

Peppi ja Eemeli kuppeja

Peppi, Eemeli ja Iida muuti meille kuppien muodossa. Oonhan mä niitä jo jonkin aikaa ihaillut, hypistellyt kaupasa käydessäni. Olen kuitenkin ajatellut, että vaikka mussa on astiafriikin vikaa, niin en voi kaikkea hamstrata. Nyt nämä olivat kuienkin ihan perusteltuja, lapset on siinä iässä, ettei ole vaaraa rikkoontumisesta (ehkä) ja ovat alkaneet juomaan lämpimiä juomia. Kooltaan ovat 2,5dl eli just passelin kokoiset, hyvän muotoiset ja ylisöpöt ♥

Muki missä Peppi leipoo piparkakkuja on Joulu 2011. Sitä ei varmaan enää saa oikein mistään, mutta muita kolmea saa jatkuvasti. (Mukit maksoivat 11,90/kpl.)


Nää on ehkä vielä suloisemmat kuin Pepit? Tuo keskimmäinen on Talvi 2011 sesonkimuki, muita kahta saa jatkuvasti. Lasten astiat on keittiön yhdessä vetolaatikossa. Siellä vallitsee sellainen hallittu kaaos ;) Ylettyvät itse helposti ottamaan mukit, lasit ja lautaset. On ollut toimiva ratkaisu jo monta vuotta.
                                   
                                           Lapset tykkää ihan hirmusesti näistä kupposista ja mä kans :)

                                                                            Anne

7 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihania! Näin niitä ekan kerran viime kesänä tukholmassa, mutta nyt törmännyt niihin täälläkin :)
  Mä en vaan voi alkaa näitäkin ostaan, kun niitä muumejakin on ihan kiitettävästi (sulla kyllä vielä enemmän!) :) Ei mahu kaappeihin :)

  Niin joo, löysin kirpuilta Muumin "Sukelluksen" 12 eurolla, eikös ollut ihan hyvä ostos?

  VastaaPoista
 2. Meillä on nykyään Muumit vitriinissä ja muut mukit käytössä. En uskaltais antaa lapsille, enkä kyllä uskaltais itsekään käyttää vanhempia mukeja. Vielä kaupasta saatavia saatan välillä ottaa käyttöön.

  Tarkoitatko delfiinisukellusta? Halvalla sait :)

  VastaaPoista
 3. Mistä näitä löytyy? Varskinkin nuo Eemeli sarjan ihanuudet! En ole kertaakaan turun suunnalla törmännyt näihin, ehdoton must have!

  VastaaPoista
 4. Tuon Peppi leipoo ja Eemelin sesonkimukin ostin Sokoksesta ja muut Kärkkäiseltä. Eiköhän siellä Turun sokoksessakin näitä ole. Joissain nettikaupoissakin on, mutta sitten tulee ne postarit. Kannattaa suunnata Sokokseen.

  VastaaPoista
 5. No uskon, ettet sitä viime jouluntienoon ostostasi ihan joka aamu käytä :) Joo just se delfiinisukellus, näin mäkin veikaksin, että oli hyvä ostos :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään muuten noiden mukien muotoilusta enemmän kun Arabian, korva käy paremmin käteen kun on sirompi.

  Myin juuri kirpparilla Muumimukeja (toisia kappaleita, joitakin kun meillä on ollut kaksi samaa)niin hyvin menenivät kaupaksi. Taisin antaa liian halvalla, esim. joulumuki 2009 käytetty 15eur.

  VastaaPoista
 7. Ninnu: Tykkään kanssa muotoilusta, korva on tosi hyvä! Lapsen käteen hyvä, vähän pienempi kuppi :)

  Muumibuumi jyllää! Joulumukin -09 hinta pyörii siinä 30e kieppeillä. Teit jonkun Muumifanin iloiseksi, kun sai hyvän löydön.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)