Piompun koti

Piompun koti

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Onnen tunne


Tunsin todellisen onnen tunteen, kun ensimmäistä kertaa tänä vuonna sain tulppaaneja ♥ Ihan itse ostin 5 eurolla kaupasta. Se tunne kun laittaa ne maljakkoon katselee ja nuuhkii!

Onnea tuo se kun tietää, että jotakin kivaa mitä on kauan odottanut ilmestyy kauppojen hyllylle. Ihan kohta, ihan kohta ne ilmestyy. Primadonnan heppa puolenkuun tienoilla ja vielä enemmän odottamani Anna Erikssonin uusi levy 18.4 !!!


Kuulin ekan kerran Jos mulla olisi sydän biisin, kun olin menossa töihin ja odotin parkkihallissa, kun se luvattiin radiosta kohta soittaa. Siinä hätäisesti kuunnellessani eka ajatus oli, että onpas lapselliset sanat, en saanut biisistä kiinni. Nyt kun olen kuunnellut enemmän, niin kylä se vaan saa käsikarvat pystyyn :D Aivan loistava! Odotan kovasti sitä kun saan uuden levyn soittimeen ja saan käpertyä yksin sohvannurkkaan. Mun sieluni kaipaa välillä hetkeä, kun voin olla vähän aikaa yksin.

Se sydämen tummempi kohta saa hyvää hoitoa Annan tuotannosta. Synkkää, raastavaa, haikeeta, epätoivoa, kuolemaa, sellaista se elämäkin välillä on. Se kuuluu elämään, mutta toivon sen olevan vain pieni osa, ei koko elämä.

Eihän me pääsiäistäkään kai vietettäisi jos ei tarinan mukaan niitä karmeita tapahtumia olisi ollut, mutta kuolemalla kuoleman voitti!


Pääsiäisen jatkoja! Meillä täällä just etsitään pupun munimia munia :)

Anne

2 kommenttia:

  1. Kuulin tuon Anna biisin ekan kerran telkkarista ja se oli upea!!

    Mukavaa pääsiäsistä! :)

    VastaaPoista
  2. No niin oli! Näytti närhen munat voice of finlandissa ;D
    Hyvää pääsiäistä sullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)