Piompun koti

Piompun koti

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pieni unelma...

...on toteutumassa, päästään seilaamaan Vesijärvelle ja Päijänteelle omalla pikku-paatila. Meille selvisi pyhinä, että paatti mistä ollaan haaveiltu on nyt meidän :) Venepaikka on valmiina ja kävimmekin pyörimässä satamassa sunnuntaina. Kovin oli kylmää ja paljon lunta, ihana aurinko säteillään kuitenkin lämmitti ja valaisi. Kuukauden päivät, niin maisemat on muuttuneet ja saadaan venhe vesille.Tällä laiturilla on meidän venepaikka.


Meillä ei ole veneestä vielä kuvaa, mutta se on sellainen pikkuinen, missä just mahdutaan keulassa nukkumaan. Pituutta n. 6m ja sillä pääsee rantautumaan melkein mihin vaan, kun ei ole köliä eikä keskimoottoria. Meille just passeli, helppo hallita. Purjeveneily olisi liian extremeä tälle pesueelle ;) Olen ollut Välimerellä purjehtimassa ja seilannut Vesijärveä ja Päijännettä edestakas, niin tiedän kyllä mitä se on. Ihanaahan se on, mutta 2 lasta ja 2 laivakoiraa on vähän liikaa siinä touhussa. Tämä helpompi ht-vene ratkaisu on tällä erää loistava valinta.

Sitten vaan odotellaan, että lumet sulaa ja jäät lähtee, niin päästään seikkailemaan!

Anne

1 kommentti:

  1. Oi ihanaa!
    Tiedän fiiliksen :) Me asuttiin ennen Näsijärven rannan tuntumassa ja veneiltiin usein, ihania päivän pikku retkiä :)(ei yövytty kun ei ollu sellaista venestä). Mutta mua kyllä puri silloin pieni veneilykärpänen!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)