Piompun koti

Piompun koti

perjantai 18. toukokuuta 2012

Siitepölyä


Nappasin kangasvarastostani pari kirpikseltä ostettua tyynyliinaa ja pussitin uutukaiset terassituolien istuintyynyt niihin. Sopivasti löytyi kätköistä myös pienet tyynynpäälliset. Nää on väliaikainen suoja siitepölyä vastaan. Sitä näyttää nyt tulevan ihan todenteolla.


Pienestä lasipöydästä tuli jo näin paljon. Siinä se kevään ristiriita, miten ihanan vaalean vihreää ja silmut puhkeaa, kaikki kiva tuleva on edessä päin; KESÄ! Mutta sitten se siitepöly. Meille se on pikku juttu, koska meillä ei kellään ole mitään allergioita. Herätti taas maanpinnalle, kun naapurini kävi 2 vuotiaan lapsensa kanssa jolla kasvot oli ihan turvonneet ja silmiä kutittaa. Ei voinut reppana hyppiä trampassakaan, kun kuulema tulee herkästi nenästä verta :( Voi pientä! Kuulema 20 vuoteen ei ole ollut niin paljon siitepölyä kun nyt on. Heidän lapsellakin eka kerta kun hän oireilee.

Tuttavaperheessäni on mies niin allerginen, ettei vaatteita voi ulkona kuivattaa, ei kivaa ei ollenkaan!


Tässä vielä "uudet" päälliset ja pikku kuvassa alkuperäiset. Alkuperäisissä on myös vetoketjut, voihan päällisiä sitten ommella lisää, mutta toisaalta nää on ihan kivat ja helppo heittää pesuun. Olkoon nyt ainakin tämän siitepölykauden ajan.

Nyt saatiin vähän helpotusta, meinaan nyt sataa sataa ropisee!

Kesäsade on ihana, kun on lämmintä! Kunhan ei koko kesää sada. ;)


Lämmintä kesäsateista perjantaita!

Anne

2 kommenttia:

 1. Meillä nuorimmainen kärsinyt hiukan tosta siitepölystä, mutta tänä vuonna silmät oireili (nyt onneksi rauhottuneet), mutta tukossa raukka on vaikka lääkkeitä syökin :(
  Onneksi täälläkin tulee nyt tota vettä, jos vaikka hiukan helpottaisi...
  Mutta menipä muutenkin tää viikonloppu mönkään suunnitelmien kanssa, meille iski mahatauti! Ensin minä, sit mies... nyt toivoo, et pojat säästyis (onneks ne on kavereil tai sit tuol yläkerras aika paljon).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että teidän reissu peruuntui :/ just luin mitä kaikkea kivaa teillä oli tiedossa. Otatte takas sitten seuraavalla kerralla! Toivottavasti poika saa helpotusta sateesta.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi :)