Piompun koti

Piompun koti

maanantai 14. tammikuuta 2013

Tähkäpään mekko

Mekkoon ei mulla ollut kaavaa, vaan leikkasin suoraan kankaasta Tähkäpään mittoja apuna käyttäen.


Pitkä odotus palkittiin, kun Joulupukki toi Napulle Tähkäpään. Voi että oli tyttö riemuissaan, kun avasi paketin ja sieltä paljastui ihana kultakutri Tähkäpää. Ompelin eilen Tähkäpäälle mekon, jonka materiaalin sain vanhasta vauvan paidasta.


Vauvan paita pääsi uusiokäyttöön.Löysin kirpparilta, muutaman tyttömäisen kankaan; Poneja, Retro-fantteja ja saman kankaan mistä meillä oli Napun huoneessa tapetit. Pikkusen harmitti kun vaihdettiin huoneita ja prinsessatapetit sai lähteä. Iloinen ylläri kun löysin kankaan, siitä voi tehdä verhot huoneeseen :)

Taas pienoisia ongelmia tän bloggerin kanssa, mä en ymmärrä kun en saa ladattua kuvia, siinä ei oo sitä "selaa" vaihtoehtoa vaan etsi kuvia tästä blogista, Picasasta jne... Nyt kokeilin toista kautta, saas nähdä onnistuuko tää.

Mukavaa viikkoa :)

Anne

2 kommenttia:

  1. Itse lataan kuvat aina sieltä "yläreunasta" ja "valitsen tiedostot" ja sit se menee suoraan mun omiin (koneessa) oleviin kansioihin (kirjastoon).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avusta Marru! Täytyy yrittää, mulla kanssa ennen onnistunut ihan hyvin, siinä on ollut sellanen selaa kohta mistä pääsee omiin kuviin. Nyt sitä ei jostain syystä ole enää siinä.

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi :)