Piompun koti

Piompun koti

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Nukkekoti

Me ollaan täällä taas innostuttu laittamaan nukkekotia. Tosi kivaa, kun Napukin jo osaa askarrella kaikkea ihanaa nukkikseen. Tää on meidän yhteinen projekti ja me meinataan mennä ensi lauantaina nukkekotikurssille, missä askarrellaan nukkikseen pääsiäijuttuja. Yks päivä massailtiin fimosta jotain pientä, harjoiteltiin miten massa oikein toimii.

Meidän nukkekoti on vanha jonkun itse tekemä 2 kerroksinen talo, jonka ostin aikaa sitten kirppikseltä. Rempattiin se silloin ja nyt oli talon laajennuksen aika. Tehtiin uusi isompi kerros ja tarkoitus olisi vaihtaa lähes joka huoneeseen uudet tapetit, nikkaroida lattiat, uusi ulkovuori jne.. Tämä on ikuisuusprojekti ja hyvä niin :)

Nukkekoti ostohetkellä

Nukkekodissa uudet tapetit.


Uusi kerros näyttää karulta nyt kun se on ihan raakile vielä, välisinät on ikean vanhoista tauluista ;) Ne on siis vielä tapetoimatta!

Napun ja mun pikku askartelut paskartelut :)


Nukkekoti on 1:12 ja tässä näkyvät pöytä ja tuolit on lundby kokoa eli jotain 1:18 eli  tähän taloon liian pienet. Isommat siis hakusessa. Leivinuunin tilasin Jormalta , todelliselta taiturilta. Tästä on hyvä lähteä sisustamaan keittiötä tuon hienon uunin ympärille.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistäsi :)