Piompun koti

Piompun koti

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Villa Vappula

Nukkekoti on alkanut siinä määrin kiinnostamaan tyttärtäni ja mua, että ollaan hurahdettu siihen ihan täyttä päätä.. Kastoimme pikkukodin Villa Vappulaksi. Ompelin tytöille peitot ja tyynyt ihanaakin iahanammasta Bambikankaasta. Eilen laajensimme nukkekotia niin, että yhdistimme 2 nukkekotia yhdeksi. Ylemmän kiinteistön kanssa olemme touhunneet ja nyt saatiin lisätilaa rutkasti. Kaikki pinnat menee uusiksi ja ulkovuori yhtenäiseksi.





Villa Vappulan lattioiksi tuli hienot parkettilattiat bilteman sytyketikuista. Kolmannessa kerroksessa yksi huone on tikutettu. Tänään sain kaikki huoneet tikutettua ja sitten vedin pintaan vielä akryylimaalilla kevyen vaalennuksen. Villa Vappulassa on nyt valkolakatut parkettilattiat ;) Alin kerros on eteiselle, saunalle, kylpyhuoneelle ja kodarille varattu. Sinne meinasin laittaa jotain laattaa.




Hah haa komeita kurkkuja ja tomaattejakin on mun kasvarissa kasvanut. Kurkkuja ollaan syöty päivittäin salaatissa ja ihan sellaisenaan.  Tomaatit vaan ei punastu ei sitten millään, jospa ne vielä siitä, jos lämpöä vielä riittää eli kesää on toivottavasti vielä jäljellä. kurkut painavat 740-1000g per kurkku, aikamoisia niistä tuli. En olisi uskonut näin ensikertalaisena kurkun kasvattajana ;) Ihan pikku siemenistä keväällä laitoin.


Anne



2 kommenttia:

  1. Kasteletko tomaatteja vielä kuinka runsaalla kädellä? Anopin neuvoni minulle oli, että tomaatit kypsyy kun lopettaa kastelun ja toki sitten kun on liian kylmä kypsyvät pimeässä kaapissa :)

    Kyllä oman kasvarin tuotteet ovat MUST :)

    Mia

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä :) Meillä kasvari on ekaa kertaa nyt, kun viime kesän lopulla se vasta hankittiin. Olen kasvattanut tomaatteja seinustalla aiemmin, mutta en ole kuullutkaan tuosta kastelu jutusta. En ole kyllä reilu viikkoon kastellut, kun multa tila on aika iso, niin pysyy hyvin kosteena.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi :)